Om Laborma

Välkommen

Hej!

Jag heter Morgan Bornander, ägare och VD för Laborma Interiör, och vill bara med några enkla ord presentera vårt bolag och högst personliga engagemang för Er!

Jag har tillsammans med mina föräldrar byggt upp Laborma Interiör till det unika inredningsbolag vi är idag, och det är jag mycket stolt över! Laborma står nu inför en ny fas i sin utveckling och det känns mycket spännande att, efter några år av norskt delägareskap, under hösten 2011 få presentera det NYA Laborma Interiör.

Vi är ett unikt inredningsbolag som i huvudsak inriktar oss på att tillgodose kundernas totala önskemål och behov. Vi arbetar i en affärsmodell som ger ett mycket nära och personligt engagemang fullt ut! Vad står då vår mission ”Din samarbetspartner för butiksinredning och butikskoncept – Fullt ut!” för?

Jo, en komplett samarbetsform där vi som bolag mycket tidigt går in i butiksutvecklingsprocessen. Detta gör vi för att tillsammans med kunden, köpcentrum, fastighetsägare och våra egna projektledare, designers och utvecklare tillse att vi kvalitetssäkrar hela processen från start.

Vi samarbetar gärna långsiktiga med partners såsom arkitekter, designers, inredningskonsulter, butikskonsulter, butiksutvecklare eller direkt gentemot butikskedjor, hotellkedjor eller enskilda butiksägare, etablerare och marknadsavdelningar. Vi anpassar oss fullkomligt efter dina och era behov och har den kompetens som erfordras för att ge er den kompletta lösningen – Fullt ut!

För att få en bättre bild av detta ber jag er att när ni läst klart min lilla inledning, gå vidare in i vårt butikspussel under biten – Fullt ut! Här lägger vi rätt bit på rätt plats för att ge er den totala bilden av hur vi gärna jobbar tillsammans med Er som kund. Dessutom bidrar vi gärna med andra så viktiga pusselbitar.
Jag hoppas och tror att ni verkligen förstår att vi ger er ett småländskt fullgott och kostnadseffektivt engagemang med bred erfarenhet, kunskap och kompetens.

Jag och mina medarbetare ser fram emot att få besök av dig/er, och/eller kanske en direkt förfrågan?

Väl mött hos oss om ni har lust att titta in!

Morgan Bornander – MD/Owner